Illustration Agenda

Start Event “FALCO – Financing Ambitious Local Climate Objectives”
Start Event “FALCO – Financing Ambitious Local Climate Objectives”
5 septembre 2017 14:00 - 19:30
Brussels, Belgium
Met FALCO willen we innovatieve investerings- en financieringsoplossingen uitwerken en aanreiken, op maat van de partijen om een versnelling in energiebesparende investeringen te kunnen teweegbrengen. We engageren ons om tijdens dit project 17 miljoen euro aan investeringen in energie-efficiëntie te realiseren in KMO’s en in publieke en private gebouwen. Maar de mogelijkheden reiken veel verder en worden geschat op 250 miljoen € en meer. Op deze manier zal FALCO bijdragen om de ambitieuze klimaatdoelstellingen waartoe al 245 Vlaamse steden en gemeenten zich verbonden hebben daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens de infosessie in de namiddag kan u kennismaken met het FALCO project. We situeren de context, lichten de belangrijkste principes en stappen in dit project toe en informeren u over de planning van de komende maanden. Ook zullen de lokale partners getuigen over hun drijfveer om in dit project te stappen. Tijdens het netwerkevent in de avond zullen enkele gerenommeerde sprekers hun visie geven over het belang van financiering van energiebesparende projecten. Nadien kunt u persoonlijke contacten leggen met vertegenwoordigers van lokale overheden, de Vlaamse overheid en bedrijven die geïnteresseerd zijn in de realisatie van energie-efficiënte projecten in Vlaanderen.


Organisateur : Climate Alliance for the FALCO project

Site Internet : http://www.climatealliance.org

Coordonnées :
falco@tractebel.engie.com
twitter
twitter 1
twitter 2
facebook
facebook 1
facebook 2
newsletter
newsletter 1
newsletter 2
rss feeds
rss feeds 1
rss feeds 2
Avec le soutien politique de la Commission européenne Avec le soutien politique de la Commission européenne. Site web coordonné par le Bureau de la Convention des Maires.
News | Agenda | Plan du site | Aide RSS | Crédits | Mentions légales